تاریخ انتشار: شنبه 25 مرداد 1399
نماز جمعه این هفته در شهرستان بدره با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

نماز جمعه این هفته مورخه 99/05/24 در شهرستان بدره با تغییر وضعیت شهرستان از قرمز به زرد با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
این آیین عبادی - سیاسی که در طول سال 1399 بدلیل شیوع بیماری کرونا سومین بار است برگزار می گردد، با همت بسیج جامعه پزشکی بدره از کلیه افراد شرکت کننده تب سنجی در ورودی مسجد جامع بدره انجام شد.
در این بین و طبق اطلاع رسانی های قبلی رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی در بین صفوف نماز، استفاده از وسایل حفاظت فردی از جمله استفاده از دستکش و ماسک، آوردن مهر و سجاده از منزل با ضدعفونی کردن سرویس های بهداشتی و داخل مسجد با نظارت کارشناسان بهداشتی شبکه بهداشت و درمان بدره در محل مسجد جامع شهر بدره و به امامت حجت الاسلام ناظری امام جمعه موقت بدره و ریاست سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.
  • نماز جمعه این هفته در شهرستان بدره با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.