تاریخ انتشار: شنبه 01 شهریور 1399

تب سنجی و نظارت بر انجام پروتکل های بهداشتی و ضد عفونی روزانه محل برگزاری کنکور سراسری در چهار روز پیاپی توسط کارشناسان بهداشتی و همکاری بسیج جامعه پزشکی انجام شد.
در این چهار مرحله بصورت روزانه و با نظارت کارشناسان بهداشتی و هماهنگی واحد بهداشت مدارس و جوانان مرکز بهداشت بدره علاوه بر آموزش های بهداشتی توسط کارشناسان واحد مبارزه با بیماریها و نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی و انجام ضد عفونی توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای ، تب سنجی توسط بسیجیان بسیج جامعه پزشکی از کلیه عوامل اجرایی، داوطلبان، اولیاء و ناظرین انجام شد.
در این راستا بصورت مستمر نیروهای اورژانس 115 نیز در محل حضور داشتند.
  • تب سنجی و نظارت بر انجام پروتکل های بهداشتی بر اجرای کنکور سراسری در چهار روز پیاپی توسط کارشناسان بهداشتی و همکاری بسیج جامعه پزشکی انجام شد.