تاریخ انتشار: شنبه 29 شهریور 1399

در این جلسه که با حضور یونس آزادی فرماندار، نصرت الله همتی سرپرست شبکه بهداشت و درمان، رضا میرزایی فرمانده سپاه ناحیه، رحمان کاظمی معاون بهداشتی و محمد فتحی مسول کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان بدره در محل دفتر فرماندار برگزار شد.
ابتدا همتی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و اهمیت جایگاه و نقش آن در زمان جنگ تحمیلی و پس از آن توضیحاتی در خصوص هماهنگی انجام شده جهت حضور 8 متخصص به روستای زرانگوش یکی از روستاهای پرجمعیت و محروم شهرستان بدره با بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و نیازمندیها در اجرای این برنامه ارائه نمود.
سپس محمد فتحی مسول کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان بدره گزارشی از انجام فعالیت ها و برنامه های ابلاغی سپاه در بسیج جامعه پزشکی بیان داشت.
وی ادامه داد که بسیج جامعه پزشکی بدره از ابتدای فعالیت خود در خرداد ماه 1398 و افتتاح این کانون مجموع 36 برنامه در خوزه های مختلف بهداشتی ، درمانی و خدمات رسانی به مناطق محروم و سیل زده در شهرستان های مجاور از جمله ماژین دره شهر و روستاهای عرب رودبار ، روستاهای محروم و عشایر در مناطق کوهستانی بیان داشت.
سپس سرهنگ میرزایی فرمانده سپاه ناحیه بدره ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی و تشکر از ارائه خدمات شایان ذکر بسیج جامعه پزشکی و انجام برنامه های فراتر از حوزه ابلاغی، از همکاری این کانون در جهت خدمات رسانی در همه حوزه های مربوط به شرح وظایف خود قدر دانی نمود.
در پایان دکتر آزادی ضمن تشکر و خیر مقدم به حضار بابت حضور در این جلسه و اهمیت جایگاه رفیع بسیج جامعه پزشکی چه در دوران دفاع مقدس و چه پس از آن در بحث خدمات به مناطق محروم و تشکر ویژه بابت خدمات بسیار خوب کانون بسیج جامعه پزشکی در شهرستان بدره که نقش بی بدیلی در انجام و ارائه خدمات پزشکی به مردم منطقه و شهرستان های همجوار داده و خواهد داد،این فرمانداری آماده هرگونه همکاری در خصوص استقرار و استقبال از تیم تخصصی بسیج جامعه پزشکی را دارد و در این راستا نیاز است که هماهنگی های لازم و بازدید مشترکی پیش از برگزاری این برنامه با حضور سپاه ، شبکه بهداشت ، معاون فرماندار و بخشدار هندمینی در خصوص نیاز سنجی لازم انجام گیرد.
  • جلسه هماهنگی برنامه استقرار متخصص در شهرستان بدره توسط بسیج جامعه پزشکی در محل فرمانداری بدره برگزار شد.