تاریخ انتشار: دوشنبه 14 مهر 1399
سی و یکمین جلسه ستاد کرونا شهرستان بدره به ریاست دکتر آزادی فرماندار برگزار شد.

در تاریخ 99/07/13 راس ساعت 8 صبح سی ویکمین جلسه ستاد بحران بیماری کرونا (کووید 19 ) شهرستان به ریاست جناب دکتر یونس آزادی فرماندار و کلیه اعضای ستاد کرونا شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری بدره برگزار گردید که در ابتدای جلسه ضمن قرائت قرآن، دکتر نصرت اله همتی سرپرست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان بدره ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه گزارشی از گشت و نظارت کارشناسان بهداشت محیط در مدارس و اصناف شهرستان مطالبی را بیان نمود.
وی در ادامه بیان داشت: با توجه به موج سوم کرونا و وضعیت قرمز کشور به ویژه شهرستان بدره و با توجه به تاکیدات ستاد کرونا کشوری و استانی ضرورت دارد بسیاری از محدودیت ها مجددا اعمال گردند لذا در این راستا نیاز به همکاری و تلاش کلیه اعضای ستاد، ویژه تدابیر و برنامه ریزی فرماندار محترم جهت کنترل این بیماری می باشد.
سپس برخی از اعضای ستاد نکاتی را در خصوص وضعیت شهرستان و چگونگی اعمال محدودیت ها و اجرای مصوبات ستاد کرونا بیان داشتند.
در پایان جناب آقای دکتر یونس آزادی فرماندار و ریاست محترم ستاد کرونای شهرستان بدره ضمن خیر مقدم و تشکر از کلیه مسئولین محترم حاضر در جلسه، هفته نیروی انتظامی را به همه تلاش گران و سبز قامتان عرصه نظم و امنیت کشور تبریک گفته و کار سخت نیروهای انتظامی را به ویژه در ایام بیماری کرونا قابل تقدیر دانست.
دکتر آزادی در ادامه گفت : در حال حاضر شرایط و وضعیت قرمز شهرستان باعث شده که ما به عنوان تصمیم گیرندگان ستاد کرونا شهرستان و تاکیدات ستاد ملی و استانی نیاز است که جهت کنترل این بیماری تدابیری را اتخاذ نماییم که با توجه به آغاز فصل سرما و خطر شیوع ویروس آنفولانزا سلامت مردم بیش از پیش به خطر نیفتد.
وی بیان داشت رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در این برهه زمانی بسیار لازم و ضروری بوده و از کلیه ادارات، نهادها، بانک های دولتی و خصوصی انتظار می رود علاوه بر اینکه کلیه کارکنان باید از ماسک استفاده نمایند حق دادن خدمات به کسانی که مسائل بهداشتی از جمله افرادی که ماسک استفاده نمی کنند را ندارند. سپس بعد از جمع بندی و ارائه پیشنهادات اعضاء مصوبات جلسه را به شرح ذیل ابلاغ نمودند.

1_ مصوب گردید استفاده از ماسک برای کلیه مردم، ادارات و نهادها الزامی بوده و ادارات حق دادن خدمات به افرادی که از ماسک استفاده نمی کنند را ندارند.
2_ مصوب گردید کلیه مدارس، مراکز آموزشی و دانشگاه ها از امروز به مدت یک هفته تعطیل می باشند.

3_ مصوب گردید کلیه ورزشگاه ها، استخرهای سرپوشیده، باشگاه های ورزشی و باشگاه های بدن سازی از امروز به مدت یک هفته تعطیل باشند.
4_ مصوب گردید نماز جمعه این هفته مورخ 99/07/18 با توجه به وضعیت قرمز شهرستان برگزار نمی گردد.
5_ مصوب گردید کلیه مساجد، حسینیه ها، اماکن مقدس و امامزاده ها از امروز به مدت یک هفته تعطیل می باشند. همچنین برگزاری مراسمات مذهبی و همایش ها ممنوع می باشد.
6_ مصوب گردید کلیه پارک ها، شهربازی ها، کتابخانه ها ، آرایشگاه های زنانه و اماکن عمومی از امروز به مدت یک هفته تعطیل می باشند.
7_ مصوب گردید بازدید و بازرسی از اصناف، اماکن و مراکز سطح شهرستان تشدید شود.

8_ مصوب گردید بازدید از مدارس سطح شهرستان به صورت جدی تر انجام شود.

جلسه ساعت 9 با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد (ص) پایان یافت.
  • سی و یکمین جلسه ستاد کرونا شهرستان بدره به ریاست دکتر آزادی فرماندار برگزار شد.