تاریخ انتشار: دوشنبه 14 مهر 1399

در این اردوی جهادی که با همت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام و همکاری شبکه بهداشت و درمان ، سپاه ناحیه و همت امام جمعه و فرماندار ،نیروی انتظامی،شهرداری ، سازمان تبلیغات اسلامی ، نماینده صدا و سیمای مرکزایلام در بدره ، بخشداری هندمینی ، مرکز جامعه سلامت شهری روستای و فوریت 115 چشمه شیرین ،شورای اسلامی ، دهیار ، پایگاه بسیج برادران و خواهران ،هیات امنا، مذهبی ، خانه بهداشت و کتابخانه عمومی روستای زرانگوش و حضور 8 متخصص ، پزشک عمومی ، دندان پزشکی ، آزمایشگاه و داروی رایگان بالغ بر 700بیمار را با رعایت پروتکل های بهداشتی ، فاصله اجتماعی و استفاده از وسایل فردی از جمله ماسک و انجام تب سنجی خدمات و ویزیت رایگان همزمان با هفته دفاع مقدس برگزار گردید.
لازم به ذکر است که در این برنامه متخصصین از جمله : چشم، داخلی، کودکان، زنان، راونپزشک،دو یونیت مجهز دندانپزشکی ، پزشک عمومی ، داروخانه و آزمایشگاه مجهز به مردم خدمات رسانی انجام دادند.
  • اردوی جهادی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در روستای زرانگوش شهرستان بدره برگزار گردید.