تاریخ انتشار: چهارشنبه 08 بهمن 1399

جلسه شورای بهورزی شهرستان بدره به ریاست دکتر نصرت الله همتی سرپرست شبکه بهداشت و درمان بدره را با حضور نمایندگان بهورزان برگزار گردید.
🟠 این جلسه که با حضور سرپرست محترم شبکه بهداشت و درمان، معاونت بهداشتی، مسئول امور بهورزی، گسترش و نمایندگان مراکز جامع سلامت شهرستان برگزار گردید، در ابتدا دکتر همتی ضمن گرامیداشت فرارسیدن دهه فجر و پیروزی انقلاب و اشاره به برخی از دستاورد های انقلاب اسلامی در حوزه سلامت و تلاش بهورزان در این راستا از زحمات ایشان تقدیر و تشکر نموده و بیان داشت که خدا را شاکریم که بهورزی در این برهه جایگاه خود را بخوبی در حوزه بهداشت و سلامت پیدا نموده و نقش بی بدلیل بهورزان در موفقیت طرح های وزارت بهداشت و درمان بدون دخالت و نقش آفرینی آنها امکان پذیر نمی باشد، ما نیز بعنوان خادم آنها سعی کردیم نهایت عدالت را در دادن حق و حقوق آنها بکار گیریم.
🟠 در ادامه مهندس رسول ملکی مسئول امور بهورزی شهرستان به مصوبات جلسه قبل اشاره نموده که با تلاش همگی اعضای شورا مرتفع شده اند.
🟠 سپس نمایندگان مراکز جامع سلامت شهرستان هر کدام نقطه نظرات خود را در رابطه با مشکلات و پیشنهادات در حل مشکلات حوزه بهورزی بیان داشتند.
🔺 در پایان پس از بحث و گفتگو و تبادل نظر همه اعضا مصوباتی جهت اجرا تا جلسه بعدی به تصویب رسید.
🔶 این جلسات در شبکه بهداشت و درمان بدره معمولاً هر سه ماه یک بار برابر دستورالعمل ابلاغی برگزار و به مسائل و مشکلات حوزه بهورزی شهرستان رسیدگی خواهد شد .
  • جلسه شورای بهورزی به ریاست دکتر نصرت الله همتی سرپرست شبکه بهداشت و درمان بدره برگزار گردید.