تاریخ انتشار: دوشنبه 13 بهمن 1399

جلسه مشترک شبکه بهداشت و درمان و اداره آموزش و پرورش بدره در خصوص میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در سطح مدارس
این جلسه به ریاست مهندس کاظمی معاون بهداشتی شبکه و حضور مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان و کارشناسان بهداشتی و مدارس برگزار گردید.
در ابتدا مهندس کاظمی ضمن تبریک فرا رسیدن دهه فجر و پیروزی انقلاب از همکاری‌های همه‌جانبه اداره آموزش و پرورش و شبکه بهداشت درمان و تعامل خوب این دو مجموعه با هم جهت بالا بردن سطح سلامت دانش آموزان و معلمین شهرستان تشکر نمود.
در ادامه آقای کاظمی مدیر اداره آموزش و پرورش ضمن گزارشی از تعداد جلسات درون بخشی و برون بخشی و بازدید ها از سطح مدارس جهت بررسی وضعیت رعایت پروتکل ها در مدارس شهرستان با همکاری و تعامل خوب کارشناسان این دو مجموعه، توضیحاتی در خصوص عدم حضوری فیزیکی این دانش آموزان و معلم کرونا مثبت شهرستان، که روز گذشته در ستاد کرونای شهرستان و استانی مطرح شده بود، بیان نمودند.
سپس هر کدام از کارشناسان و کمیته های رهگیری و پیگیری، نظارت، بهداشت محیط و مدارس بصورت جداگانه به بیان تلاش های خود در سرکشی از مدارس و ارائه مستندات در این راستا مطالبی را بیان داشتند.
  • جلسه مشترک شبکه بهداشت و درمان و اداره آموزش و پرورش در خصوص میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس برگزار شد.