اخبار حداقل

برگزاری مراسم ازدواج سالم درشهرستان بدره

درمورخه 27/2/95درمحل کانون فکری جوانان شهرستان بدره مراسم ازدواج سالم برگزار گردید

در این مراسم که باحضور مسئولان ونهادهای شهرستان وجمعی ازمدعوین برپا شد در ابتداباتلاوتی چند ازکلام وحی مراسم آغاز گردید.

سپس اقای دکتر علیمرادی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان بدره ضمن خیرمقدم به مدعوین بیان  نمودکه  ازدواج نخستین سنگ بنای تشکیل خانواده و بالطبع، جامعه و اجتماع است و میزان اندیشه و تدبر در آن در میزان پیشرفت یا انحطاط و صعود یا سقوط جامعه تاثیر داردورابطه ای پایدار ومطمئن ایجاد می کند.

دکتر علیمرادی افزود:ا زدواج دارای آثار و نتایج بسیاری از جمله تکیه برعواملی همچون حفظ دین، کسب آرامش ، ارتقای ایمان ، تکریم شخصیت ، سلامت جسمی وروحی مسئولیت پذیری و... است.

درادمه اقای ایدی درموردسن ازدواج ، بلوغ وشرایط روحی برای ازدواج مسائلی رایراد نمودند.

تعداد امتیازات: (1) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (295)